Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Společnost Pfisterer poskytuje rozsáhlý věcný dar na obnovu energetické infrastruktury na Ukrajině

Winterbach, Německo - 15. června 2023 -

Společnost Pfisterer, přední dodavatel řešení pro energetickou infrastrukturu, věnovala Ukrajině významný dar v podobě produktů. Tato iniciativa je součástí závazku společnosti Pfisterer poskytnout rychlou pomoc při obnově, opravě a posílení energetické sítě na Ukrajině. Dar byl uskutečněn ve spolupráci s organizací Service Desk Ukraine, iniciativou Výboru pro východoevropské hospodářské vztahy, a také se společností Blau-Gelbes Kreuz e.V. a sekretariátem Energetického společenství.

V důsledku rozsáhlého poškození energetické infrastruktury v mnoha částech Ukrajiny je v současné době mnoho lidí bez elektřiny. Společnost Pfisterer by ráda přispěla darem na výrobky na podporu rekonstrukce a opravy energetické sítě. Poskytnuté výrobky zahrnují řadu osvědčených řešení pro kontaktování, spojování a odbočování elektrických vodičů, které se používají na citlivých rozhraních energetických sítí a jsou klíčové pro spolehlivý přenos a distribuci elektrické energie.

Rychlá pomoc tam, kde je potřeba
"Všichni víme, jak důležitá je elektřina v našem každodenním životě. Ihned poté, co se ukrajinská energetická síť stala terčem útoku, jsme věděli, že musíme pomoci," říká Dr. Konstantin Kurfiss, člen představenstva společnosti Pfisterer. "Jsme odborníci na spojovací techniku pro elektrické vodiče a naše výrobky se vyznačují rychlou montáží, snadným použitím a spolehlivostí. To je přesně to, co je v současné době na Ukrajině potřeba. Jsme velmi rádi, že můžeme naším darem přispět k tomu, aby elektřina tekla i na místní úrovni."

Dodávky humanitární pomoci jsou v současné době na cestě na Ukrajinu. Pro realizaci tohoto daru byla klíčová spolupráce se Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. a sekretariátem Energetického společenství. "Od nápadu až po realizaci bylo třeba udělat spoustu práce, přestože se tak zjevně shodovala," říká ředitel firemních projektů Santiago Casado. "Rádi bychom vyjádřili zvláštní poděkování všem partnerům a projektovému týmu, kteří se zasloužili o úspěch této kampaně." Alina Frolová, bývalá náměstkyně ministra obrany Ukrajiny, je potěšena: "Je těžké si představit každodenní život bez elektřiny. Máme velkou radost z daru společnosti Pfisterer, který pomůže mnoha místním lidem. Angažovanost a nadšení společnosti pro podporu jsou skvělé!"

Rychle použitelná řešení pro opravy, uvádění do provozu, údržbu
Společnost Pfisterer je specialistou na řešení pro kontaktování, izolaci a připojování elektrických vodičů na vysokých napěťových hladinách. Jedním ze zaměření jsou zásuvné spoje, které umožňují extrémně rychlé a flexibilní připojování a spojování zařízení, jako jsou kabely, transformátory a rozváděče. Dodavatelé energií po celém světě využívají tyto technologie k rychlým a snadným opravám případných poškození kabelových systémů.

Více novinek.


Winterbach, Německo - 6. února 2024 - Systém zásuvných spojů CONNEX od společnosti PFISTERE...

Winterbach, Německo - 7. listopadu 2023

U pobřeží Dolního Saska byl...

Čestným předsedou dozorčí rady SE se stává Karl-Heinz Pfisterer.

Distribuce a přenos energie patří již téměř 100 let k hlavním kompetencím společnosti PFISTERER....

Od začátku roku je Küssnacht am Rigi novým centrálním místem pro našich přibližně 160 zaměstnanců ve Švýcarsku. Pro skupinu PFISTERER, která má ve Švýcarsku své kořeny již desítky let, to znamená začátek nové éry: v Küssnachtu spojujeme naše divize, které dříve sídlily v Malters a Altdorfu, do nového centrálního technologického a prodejního centra.