Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Další délky a průměry

Společnost KIPP nabízí nové rukojeti luků

Společnost HEINRICH KIPP WERK rozšiřuje svůj sortiment U-rukojetí: modely "Hliníková kulatá" a "Nerezová kulatá" jsou nyní k dispozici i v dalších průměrech a délkách. Příslušenství doplňují koncovky z odpovídajících materiálů.

KIPPbude v budoucnu nabízet také hliníkové kulaté obloukové rukojeti (K0201) v průměrech 8, 12, 16 a 20 mm. Modely o průměru 10 mm jsou k dispozici také v nových délkách. Společnost KIPP má ve svém sortimentu také odpovídající koncovky - ty jsou k dispozici, stejně jako samotné rukojeti luku, v povrchových úpravách "přírodní elox" a "černý elox".

Nová řada výrobků (K1793) nahrazuje předchozí řadu kulatých nerezových madel na oblouk. Vyznačuje se širokou škálou průměrů (5, 8, 10, 12 a 16 mm) a mnoha délkami. Tyto výrobky jsou vyrobeny z materiálu nerezová ocel 1.4404 (A4); u povrchové úpravy si zákazníci mohou vybrat mezi kluzným leštěním a matným tryskáním. Koncovky zde lze objednat i samostatně - jsou k dispozici i v leštěném provedení.

HEINRICH KIPP WERK nabízí široký sortiment U-kliček a patří tak k předním dodavatelům v Německu. Přídržné prvky se používají k otevírání a zavírání krytů, obložení a kapot. Používají se v konstrukci strojů, zařízení, nástrojů a přípravků nebo v odvětví IT na serverových stojanech a rackových skříních. U-úchyty jsou však potřebné i pro použití na nábytku - například na dveřích a zásuvkách skříní - a v rehabilitační a zdravotnické technice. Aby bylo možné pokrýt širokou škálu požadavků, nabízí společnost KIPP čtvercové, kulaté a oválné modely i zakřivené úchyty z oceli, nerezové oceli, hliníku a plastu. Speciální eloxovací procesy a povrchové úpravy zajišťují lepší ochranu povrchu - madla KIPP jsou tak chráněna i proti korozi, a proto jsou obzvláště odolná. Výroba ve vlastním výrobním závodě probíhá na vysoce flexibilní ohýbací buňce se šestiosým robotem a zajišťuje nejen nejvyšší kvalitu, ale také flexibilitu: ohýbané speciální rukojeti jsou na vyžádání k dispozici i v malých sériích.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso