Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

Společnost KIPP představuje nové zaklapávací uzávěry se zapuštěným úchytem

Bezpečnost se setkává s designem

Co je ploché, černé a ergonomické? Zámek na zacvaknutí, který lze harmonicky integrovat do (téměř) jakýchkoli dveří, klapky nebo kapoty a který se snadno ovládá. Společnost HEINRICH KIPP WERK nedávno rozšířila své portfolio západkových zámků o dvě nové řady pro zapuštěnou montáž, které nabízejí právě tyto vlastnosti. Provětší bezpečnost je k dispozici i uzamykatelná verze.

"Díky své jednoduché funkčnosti jsou naše nové zaklapávací uzávěry vhodné pro všechny aplikace, kde je třeba rychle a bezpečně uzavřít dveře, klapky nebo kapoty," vysvětluje Stefan Frick, produktový manažer společnosti KIPP. "Uživatel musí příslušné zařízení jednoduše stisknout - funkce zaklapnutí pak zaručí bezpečné uzamčení." Výrobky z odolného plastu ABS se navíc snadno instalují a díky montáži pod omítku a plochému tvaru se zapuštěným úchytem jsou obzvláště úsporné na prostor. Pokud aplikace vyžaduje kontrolu přístupu, lze použít uzamykatelnou verzi.

Západkové zámky jsou ideální volbou všude tam, kde by se běžné uzamykací mechanismy mohly v důsledku náhlých pohybů, otřesů nebo vibrací opět nechtěně otevřít - například na volném moři nebo při prudkém zrychlování a brzdění sanitky. Praktické zámkové prvky se používají mimo jiné v automobilovém průmyslu, zdravotnické technice, strojírenství, v oblasti obytných vozů a karavanů a v nábytkářském průmyslu.

Dvě nové produktové řady
Dvě nové produktové řady nyní doplňují rozsáhlé portfolio zámkové techniky společnosti KIPP. Západkové zámky řady K2010 jsou k dispozici v šesti různých velikostech pro tloušťky dveřních křídel od 1,2 do 2,2 mm. Řada K2011 zahrnuje dvě velikosti pro tloušťky dveřního křídla od 0,9 do 1,2 mm a od 1,3 do 1,6 mm. Uzamykatelná verze nabízí dodatečné zabezpečení. "Je samozřejmé, že všechny naše západky jsou vyráběny v obvyklé kvalitě KIPP," zdůrazňuje Stefan Frick. "Jsou také okamžitě k dispozici ze skladu a ve větším množství. Již nyní pracujeme na dalších inovativních produktech, kterými budeme postupně rozšiřovat naše portfolio upevňovací techniky."

Více novinek.

Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso
Když je hygiena v centru pozornosti