Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

Mini kyvné svorky KIPP nabízejí vysokou upínací sílu na malém prostoru

Volná cesta při výměně obrobků

Malý upínací prvek s velkým účinkem: Nové mini kyvné upínače od společnosti HEINRICH KIPP WERK jsou vždy dobrou volbou, pokud jde o rychlé a bezpečné upínání a odepínání obrobků a pohodlnou manipulaci ve stísněných prostorách. Tito praktičtí pomocníci jsou k dispozici v různých velikostech a variantách.

S upínacími silami od 180 N do 3,5 kN jsou ideální i pro upínání větších obrobků. Mini kyvné upínače od společnosti KIPP jsou vhodné pro širokou škálu aplikací v konstrukci strojů, nástrojů a přípravků. Jejich velkou výhodou je, že při výměně obrobků lze upínací rameno otočit mimo pracovní prostor.

To znamená, že obrobek lze snadno vyjmout nebo vložit shora. Kyvné upínače lze namontovat během chvilky: Upínací zařízení se jednoduše přišroubuje k pracovnímu stolu nebo přípravku pomocí základny a přítlačné vřeteno se flexibilně nastaví na příslušnou výšku obrobku. V závislosti na montážní situaci lze použít varianty s levým nebo pravým výkyvným upínacím ramenem.

Pro obzvláště vysokou ochranu proti korozi je kromě leštěného provedení k dispozici i poniklované provedení. Rozsáhlý výběr velikostí a variant nabízí zákazníkům vždy optimální řešení pro jejich konkrétní aplikaci - v základním provedení, s excentrickou pákou nebo s funkcí aretace.

Ta zajišťuje konstantní upínací sílu a zřetelným cvaknutím signalizuje dosažení upínací polohy. "Naše mini kyvné upínače díky svým kompaktním rozměrům, vysoké upínací síle a široké nabídce variant nastavují nová měřítka z hlediska přesnosti a pohodlí," vysvětluje Andreas Völkle, produktový manažer pro upínací techniku ve společnosti KIPP. "Naším cílem je nabídnout zákazníkům optimální řešení pro každou upínací úlohu."

Více novinek.

Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso
Když je hygiena v centru pozornosti