Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP představuje videonávody (nejen) na přestávku na kávu

Základy a postřehy ve formátu #kippresso

Na espresso s KIPP: To je nová nabídka specialistů na upínací techniku, standardní a provozní díly od společnosti Sulz am Necker. Základní informace a inovace prezentované stručně a výstižně, v příjemné atmosféře, například u horkého nápoje během přestávky na snídani. Zábavná videa #kippresso se v jedné až dvou minutách dostanou k jádru odborných znalostí sympatickým a kreativním způsobem, takže si obsah zapamatujete na dlouhou dobu.

"V KIPP je čas na inovace!" Tak začíná aktuální vysvětlující video o bočním upínači, který nyní přibývá do portfolia upínací techniky. Kdy ji budu potřebovat? Vždy, když je obrobek pro svěrák příliš velký - zkontrolujte. Speciální funkce? Speciálně zkosený upínací blok zabraňuje sklouznutí obrobku - zkontrolujte. Jak funguje? Boční svěrák přenáší sílu nejen ve směru obrobku, ale také směrem dolů na stůl stroje - kontrola. Za necelou minutu je uživatel na nohou.

S nápadem na #kippresso přišlo marketingové oddělení společnosti KIPP. Na starosti ho mají Julia Kurz a Andre Jerke. Podporuje je moderátor technologií Patrick Staack. Staack je velmi dobře obeznámen s portfoliem produktů a jako vystudovaný strojní inženýr dokáže jeho technické finesy dokonale převést do vzrušujícího textu. Tým společně sleduje zajímavá témata a obsah zhušťuje do časového intervalu, který odpovídá nalévání šálku espressa z plně automatického kávovaru.

Patrick Staack sám v pravidelných intervalech vystupuje v kávové kuchyni nebo přímo u pracovního stolu a seznamuje sledující s nejnovějšími technologiemi a inovacemi společnosti HEINRICH KIPP WERK. Videa s novinkami se objevují v úterý odpoledne a návody #kippresso ve čtvrtek odpoledne na https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Více novinek.