Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

Společnost KIPP opět získala certifikát TÜV za vynikající služby zákazníkům

Celkové hodnocení: Velmi dobré!

V reprezentativním průzkumu, který provedla společnost TÜV Saarland, byla společnost HEINRICH KIPP WERK opět oceněna za vynikající výsledky v oblasti spokojenosti zákazníků a služeb. Kromě velmi dobrého hodnocení kvality výrobků, dostupnosti zboží a spolehlivosti dodávek získali nejvyšší hodnocení zejména zaměstnanci společnosti KIPP.

. Certifikát TÜV, který se uděluje každé dva roky, vychází z průzkumu mezi 224 zákazníky společnosti KIPP a potvrzuje vynikající výsledky společnosti. Respondenti udělili nejvyšší známky mimo jiné za dostupnost výrobků (1,69), kvalitu výrobků (1,41), dodržování termínů dodání (1,59) a rychlé vyřízení objednávky (1,44) a doručení (1,58). Jako "velmi dobrá" byla hodnocena také vstřícnost zaměstnanců (1,33). u společnosti KIPP by si znovu objednalo 97,3 % dotázaných zákazníků.

"Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme opět získali tak vynikající hodnocení od TÜV Saarland," komentoval ocenění Nicolas Kipp, generální ředitel společnosti KIPP. "Certifikát je potvrzením snahy celého týmu KIPP nabízet našim zákazníkům vždy ty nejlepší služby."

Společnost KIPP vyrábí ve svém závodě v Sulzu u Neckare a její sortiment zahrnuje více než 75 000 položek. Díky vysoké úrovni vertikální integrace, velkorysým skladovacím kapacitám a vyspělému logistickému centru může společnost zaručit svou vynikající schopnost dodávek. Standardní položky jsou k dispozici skladem, zatímco spěšné objednávky se k zákazníkovi dostanou do 24 hodin.

Více novinek.

Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso
Když je hygiena v centru pozornosti