Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Zaměření na pohodu zaměstnanců

Skupina KIPP je certifikována jako zaměstnavatel, který dbá na rodinu

Skupina KIPP dokončila audit berufundfamilie a obdržela stejnojmenný certifikát. Skupina společností tak dokumentuje své úsilí poskytovat všem zaměstnancům komplexní nabídky pro sladění pracovního a rodinného života.

Za účelem získání certifikátu prověřila výkonná agentura berufundfamilie Service GmbH stávající opatření a nabídky, kterými skupina KIPP již nyní nabízí svým více než 950 zaměstnancům možnost najít stabilní rovnováhu mezi rodinným a pracovním životem. Patří mezi ně například modely pružné pracovní doby a konta pružné pracovní doby i ve výrobě, nařízení o mobilní práci, systém řízení firemního zdraví, nabídky pro rozvoj zaměstnanců, volno na vrcholové sportovní a společenské závazky a v neposlední řadě dotovaná jídelna.

KIPPGroup se zaměřením na rodinu od počátku
Certifikát je považován za pečeť kvality firemní politiky kompatibility. Jako skupina šesti společností byla integrace rodiny vždy nedílnou součástí firemní kultury a hodnot skupiny KIPP. Výhody jsou zřejmé: vysoká atraktivita jako zaměstnavatele a zvýšený pocit pohody u zaměstnanců, kteří do práce vnášejí svou kreativitu a plný potenciál.

Součástí auditu je také specifikace budoucích opatření k rozšíření a rozšíření stávající nabídky. Patří mezi ně mimo jiné konta pracovní doby, větší rozšíření informačních technologií s ohledem na mobilní práci a digitalizaci mnoha procesů, jakož i komunikační opatření k šíření a posilování firemní kultury. Spektrum se rozšiřuje i na letní prázdninové tábory a další nabídky pro děti zaměstnanců.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso