Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Rychlé a snadné umístění:

Nové zajišťovací šrouby s otočným ovládáním od společnosti KIPP

Společnost HEINRICH KIPP WERK rozšířila svůj rozsáhlý sortiment zajišťovacích šroubů o šest nových verzí s rotačním ovládáním. Praktické ovládací díly umožňují rychlé nastavení a polohování pohyblivých součástí. Jsou ideální pro všechny aplikace, kde je třeba zabránit změně polohy zámku vlivem bočních sil.

Šest nových zajišťovacích čepů je k dispozici s průměry čepů 5 mm a 7 mm. Praktické na polohovacích prvcích je, že umožňují rychlé polohování a upevnění součásti otáčením nebo posouváním. V závislosti na provedení mají zajišťovací kolíky také indikátor zapnutí/vypnutí nebo indikátor zapnutí/vypnutí. Tato označení výrazně snižují riziko nesprávné obsluhy.

Pouzdro a kolíky polohovacích prvků jsou vyrobeny z poniklované oceli, otočné hlavice z termoplastického materiálu. Zajišťovací čep aretačních šroubů je kuželový; odpovídající kuželová pouzdra z oceli jsou k dispozici jako příslušenství pro oba průměry šroubů.

Uživatelé si mohou vybrat mezi závitovým a přírubovým provedením aretačních šroubů. Závitová verze se upevňuje pomocí pojistné matice, zatímco přírubový model se upevňuje pomocí tří upevňovacích šroubů.

Aretační šrouby KIPP s otočným pohonem jsou ideální nejen pro polohování na vodicích lištách ve strojírenství, ale také pro použití v konstrukci přípravků a balicích systémech, stejně jako pro aretaci výsuvů nebo aretačních zařízení v automobilové technice.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso