Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Zelená pro nového top partnera norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg s potěšením vítá společnost norelem, regionálního globálního hráče, jako svého nového TOP partnera pro novou sezónu 2023/2024. Společnost se sídlem v Markgröningenu je výrobcem a dodavatelem standardních dílů & mechanických komponentů pro strojírenství a zařízení a bude přitahovat pozornost nejen v den zápasu.


MHP RIESEN Ludwigsburg získává nové sponzory. S norelem bude celosvětově působící společnost z oblasti strojírenství TOP partnerem barokního města minimálně po dobu 3 sezón. Společnost z Markgröningenu bude v budoucnu inzerovat na LED tabuli při všech domácích zápasech easyCredit Basketball Bundesligy a prostřednictvím klubových sociálních sítí bude prezentovat den zápasu při každém domácím i venkovním utkání BBL. Mimo MHPArenu navrhnou společnosti RIESEN a norelem společný autobus pro veřejnost, který bude denně jezdit v okrese Ludwigsburg a přitahovat pozornost. To však není vše. Ludwigsburský výrobce a dodavatel standardních a provozních dílů bude v budoucnu doprovázet také univerzitní turné společnosti RIESEN, takže přímý kontakt se studenty, mladými talenty a zaměstnanci budoucnosti bude ještě silnější.


"Diskuse, které jsme vedli, rychle ukázaly, že máme nejen stejné cíle, ale že se při každodenní práci zaměřujeme na přesnost, technologii a rychlost. Velmi nás těší, že s norelem máme po svém boku silného partnera, který nás tematicky zapojí do své reklamní komunikace, aby bylo dosaženo co nejlepší synergie partnerství," komentuje novou společnou cestu Markus Buchmann, 2. člen představenstva MHP RIESEN Ludwigsburg.


Emily Kippová, globální marketingová manažerka společnosti norelem, komentuje: "V současné době je v RIESEN RÖMEN RIESEN RÖMEN: "Z nového partnerství s firmou RIESEN jsme nadšeni, protože jsme našli silného, úspěšného a velmi sympatického partnera, se kterým sdílíme společné hodnoty, jako je respekt, dynamika a týmový duch. Jsme hrdí na to, že můžeme svým angažmá podpořit jak region Ludwigsburg, tak jeden z jeho špičkových klubů. Podpora talentů a mladých nadějí je nám obzvláště blízká a jsme rádi, že nyní můžeme kromě mladých inženýrů a talentů z technické oblasti podporovat také špičkové hráče a mladé talenty v basketbalu. V basketbalu vítězí přesnost, technologie a rychlost, a přesně na tom u společnosti norelem záleží: vysoce přesné standardní díly zajišťují spolehlivost procesů, každý projekt podporujeme svými odbornými znalostmi a našich 70 000 standardních a provozních dílů je k dispozici ze skladu a u zákazníka již druhý den. Kromě toho basketbal, a zejména RIESEN, vždy znamená fair play - to se nám líbí a vyhovuje nám to.

Více novinek.

norelem rozšiřuje svůj sortiment standardních dílů

závěsy norelem pro hliníkové profily

Závěsy se vyskytují všude tam, k...

Kamion plný inovací
Řešení pro bezchybné obrábění
Novinka od společnosti norelem: Lineární válečková vedení

30.10.2023 01:05

Inženýrský nováček 2023
Tři kandidáti v napínavém finále v Motku, vítězné týmy - powered by norelem