Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem na automatica 2023

Vyzkoušejte nové a osvědčené produkty norelem naživo

Na letošním veletrhu automatica, mezinárodním veletrhu inteligentní automatizace a robotiky, který se koná od 27. do 30. června v Mnichově, představí společnost norelem řadu novinek, jako jsou pneumatické kyvné svěrky, a také řadu osvědčených standardních prvků.



automatica je předním světovým trhem pro automatizovanou, inteligentní výrobu. Na stánku společnosti norelem mohou letos návštěvníci kromě zavedeného sortimentu opět očekávat řadu novinek, jako jsou pneumatické kyvné svorky a spojky v různých provedeních a také "inteligentní" pouzdra - vše si mohou osahat a vyzkoušet na tzv. pódiových ostrůvcích.



Nejdůležitější prvky společnosti norelem

Na jednom z těchto výstavních panelů lze například vyzkoušet snadnost použití kyvných svorek a pákových svorek. Na dalším panelu jsou k vidění různé spojky pro přenos točivého momentu a tlumení vibrací, jako jsou kovové vlnovcové spojky, elastomerové drápkové spojky, křížové posuvné spojky a tuhé spojky. S inteligentními pouzdry představuje společnost norelem další zajímavost: zajišťovací čepy a polohovací pouzdra, jakož i odpružené přítlačné kusy se snímači stavu. Tyto indukční senzory umožňují řízení procesu v závislosti na ovládání.



Zažijte rozmanitost výrobků

norelem sestavil výběr z více než 70 000 výrobků, které si můžete na veletrhu automatica vyzkoušet naživo. V oblasti upevňování a upínání společnost představuje svůj flexibilní systém standardních dílů, který zahrnuje podpěrné a nosné prvky, zajišťovací a polohovací čepy, středicí svorky, kuličkové přítlačné šrouby, 5D zarážky obrobků a odpružené boční axiální díly. Další výstavní deska ukazuje středicí jednotku, zde plovoucí svorky a kyvné svorky drží obrobek v dané poloze. Mezi exponáty jsou také variabilní rychloupínače, různé upínací páky a ploché šrouby s vyrovnáváním tolerance. Pod hlavičkou Hygienický design se představí také různé standardní díly, včetně otočných západek a hadic a šroubů a matic, které jsou navrženy tak, aby splňovaly vysoké požadavky potravinářského, farmaceutického, chemického a obalového průmyslu.

Z oblasti motorových polohovacích systémů představí společnost norelem různé polohovací stoly, hřídelové klouby, kuželové a šnekové převodovky. Zvláštní pozornost si zaslouží dva velké exponáty, pohonná převodovka norelem a drápkovací stroj - pohon kombinovaný s pneumatickým manipulačním systémem. Vystaveny budou také různé teleskopické výsuvy, mimo jiné s tlumicím systémem s měkkým zavíráním, funkcí push-to-open nebo samozavíracím mechanismem. Prezentaci společnosti doplní sortiment koleček (pevná kolečka, otočná kolečka s "stop-fixem"), hliníkových profilů a technického příslušenství, jako jsou chladicí a sací hadice a obdélníkové, ploché a vysokotlaké trysky.



Společnost norelem najdete na veletrhu automatica v hale A5, stánek 115.

Více novinek.

norelem rozšiřuje svůj sortiment standardních dílů

závěsy norelem pro hliníkové profily

Závěsy se vyskytují všude tam, k...

Kamion plný inovací
Řešení pro bezchybné obrábění
Novinka od společnosti norelem: Lineární válečková vedení

30.10.2023 01:05

Inženýrský nováček 2023
Tři kandidáti v napínavém finále v Motku, vítězné týmy - powered by norelem