Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Nová hliníková ruční kola od společnosti KIPP

Ergonomické držení, bezpečné používání

Nová hliníková ruční kola HEINRICH KIPP WERK přesvědčují nejen vizuálně, ale i z hlediska ergonomie a bezpečnosti provozu. Díky svému inovativnímu designu jsou ovládací prvky mimořádně uživatelsky přívětivé a prakticky bez problémů zapadají do výrobního procesu. Uživatel si může vybrat ze šesti provedení v různých velikostech a dvou barevných variantách.

HEINRICH KIPP WERK rozšířil svůj sortiment o řadu obzvláště lehkých ručních koleček z hliníku, která dokonale spojují funkčnost a design. Ovládací prvky jsou určeny především pro použití ve strojírenství a strojních zařízeních k ručnímu seřizování a nastavování, například u armatur, obráběcích strojů nebo převodových motorů. Kromě toho lze ruční kolečko použít i k nouzovému pohybu jednotlivých částí stroje.

Hliníková ruční kolečka jsou k dispozici jako paprsková nebo kotoučová, buď bez kliky, nebo s otočnou či sklopnou válcovou rukojetí. Druhá jmenovaná nabízí uživateli optimalizovaný pocit a velmi dobrý úchop díky kuželovitému tvaru a válcovému ramenu. Ve složeném stavu se válcová rukojeť zcela ztratí v ručním kole. Tím se snižují rušivé kontury v procesu a zároveň se minimalizuje riziko poranění. Dalšími výhodami ručních kol jsou jejich nízká montážní výška v provedení bez sklopné rukojeti a se sklopnou rukojetí, nízká hmotnost díky materiálu a nízká tolerance radiálního a axiálního házení menší než 0,4 mm.

Pro upevnění ručních kol jsou k dispozici varianty bez kladného a s kladným zámkem
- s drážkou
- s drážkou a pérovým klíčem. s drážkou pro pero
- s drážkou pro pero a křížovým otvorem nebo
- s drážkou pro pero, drážkou pro pero a křížovým otvorem
. Černý kryt náboje zlepšuje toleranci souososti a axiální házivosti. Černý kryt náboje zlepšuje vzhled a omezuje vnikání nečistot.

Všechny modely mají odolný práškový lak a jsou k dispozici v černé nebo stříbrné barvě. Ruční kola s paprsky jsou k dispozici v průměrech 125 mm a 160 mm, ruční kola s kotouči jsou k dispozici od 80 mm do 125 mm.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso