Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Nerezové západkové zámky nově v portfoliu KIPP

Bezpečné zamykání pro všechna prostředí

Odolnost vůči vlhkosti, kyselinám a mořské vodě: Nové zámky z nerezové oceli s rukojetí od společnosti HEINRICH KIPP WERK jsou vhodné pro široké spektrum použití v interiéru i exteriéru. Tvarované zámkové prvky se integrují do dveří, klapek nebo kapot. Přesvědčí nejen svým elegantním, redukovaným designem, ale také jednoduchou a bezpečnou manipulací. Pro aplikace, které vyžadují dálkové ovládání, je k dispozici varianta s připojením Bowdenovým kabelem.

HEINRICH KIPP WERK rozšířil svůj sortiment západkových zámků s klikou o dvě produktové řady z nerezové oceli A4. Obzvláště korozivzdorný materiál předurčuje obě nové řady K1850 a K1851 nejen pro vnitřní použití, ale i pro nejrůznější venkovní aplikace. Tvarově vhodné zámky lze použít například v automobilovém průmyslu, zdravotnické technice, strojírenství, při stavbě lodí a člunů, mobilních domů a karavanů, v letectví a v nábytkářském průmyslu.

Zámky z nerezové oceli, vybavené výsuvnou rukojetí, umožňují zapuštěnou instalaci do dveří, klapek nebo kapot, kde jejich zaklapávací funkce zaručuje rychlé a bezpečné uzamčení. Uživatel aktivuje funkci zamykání pouhým stisknutím. V oblastech s vyššími požadavky na bezpečnost lze použít uzamykatelnou verzi.

Nerezové zaklapávací zámky jsou k dispozici ve dvou různých velikostech pro tloušťky dveřních křídel od 2 do 12 mm a od 12 do 22 mm, volitelně s leštěným nebo matným povrchem. Modely řady K1851 jsou navíc vybaveny připojením Bowdenova kabelu. Tato varianta se osvědčuje všude tam, kde nepřístupné instalační prostory ztěžují obsluhu nebo kde ergonomická a bezpečnostní hlediska vyžadují distanční obsluhu. Bowdenový kabel (K1646) není součástí dodávky a je nutné jej objednat zvlášť.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso