Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Všestranné trubkové rukojeti z hliníku a nerezové oceli od společnosti KIPP

Multi-talenty vhodné pro montáž

Společnost HEINRICH KIPP WERK rozšířila své rozsáhlé portfolio trubkových madel o nové modely z hliníku a nerezové oceli. Tyto inovativní rukojeti splňují potřeby široké škály průmyslových odvětví a vyznačují se univerzálností, ergonomií a velmi dobrým poměrem ceny a výkonu. Spektrum použití robustních úchytných prvků sahá od nábytkářského průmyslu až po zdravotnické vybavení. Jejich stabilita předurčuje rukojeti také pro použití na nářadí, sportovním vybavení a transportních zařízeních.

Nové trubkové rukojeti od společnosti KIPP nejen velmi dobře padnou do ruky, ale díky své robustnosti a stabilitě jsou také mimořádně odolné. Trubky rukojetí jsou vyrobeny buď z hliníku, nebo z nerezové oceli. Koncovky jsou vyrobeny ze zesíleného plastu a jsou standardně k dispozici v sedmi barvách. Kromě toho lze realizovat i individuální barevná přání. Trubka rukojeti je k dispozici ve třech provedeních: z přírodního nebo černě eloxovaného hliníku a také z leštěné nerezové oceli.

Speciální konstrukce nohou rukojeti, které jsou v oblasti nádoby na trubku vybaveny čtyřmi upínacími stojany, zajišťuje flexibilitu. Ty se při zatlačení spojovací trubky seškrábnou, čímž je zajištěno přesné uložení. Délku rukojeti lze tímto způsobem snadno přizpůsobit. Jako dodatečnou ochranu proti zkroucení nabízí společnost KIPP svým zákazníkům možnost dodatečného slepení nohy rukojeti a trubky rukojeti.

Montáž rukojetí probíhá rovněž rychle a bez námahy pomocí dvou samořezných šroubů. Ty po zašroubování do prefabrikovaných otvorů na zadní straně koncovek vytvoří vlastní závit. Tím odpadá nutnost použití závitových vložek, což snižuje výrobní náklady a přispívá k dobrému poměru ceny a výkonu rukojetí.

Díky vnějšímu průměru 30 mm padne trubka rukojeti uživateli pohodlně do ruky. Standardně jsou k dispozici úchytné prvky s osovou vzdáleností až 1000 mm. Kromě standardních rozměrů je k dispozici také libovolná individuální délka a je zajištěna nosnost minimálně 1000 N.

Více novinek.

Volná cesta při výměně obrobků
Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso