Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

O HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Společnost HEINRICH KIPP WERK je výrobcem v oblasti upínací techniky, standardních prvků a provozních dílů. Společnost vyrábí ve svém závodě v Německu na široké škále strojů.

Sortiment výrobků zahrnuje více než 75 000 položek, které jsou všechny rychle k dispozici v logistickém centru na místě. Společnost KIPP je proto spolehlivým partnerem pro průmysl a výrobu strojů a zařízení.

Společnost KIPP vyvíjí výrobky a testuje je v rámci kontroly kvality zcela ve vlastní režii. Díky rozsáhlým výrobním zdrojům lze standardní sestavy prvků a jednotlivé díly realizovat jako speciální řešení. Při vývoji provozních dílů KIPP je zvláštní pozornost věnována ergonomii a stabilitě.

Společnost HEINRICH KIPP WERK existuje od roku 1919 a od roku 1950 klade důraz na vlastní vývoj upínacích nástrojů, jako je například klasická upínací páka KIPP. Společnost má 500 zaměstnanců a je zastoupena ve více než 50 zemích.

Pojistné kroužky

Materiál: pružinová ocel nebo nerezová ocel 1.4122.

Provedení:Pružinová ocel lesklá.
Nerezová ocel lesklá.

Poznám...

Kovové vlnovcové spojky

Materiál:Hliníkový náboj.
Vlnovec z nerezové oceli.

Poznámka:Kovová vlnovcová spojka s vysokou torzní tuhostí. Kovový měch kompenzuje axiální, radiální a úhlové nesouososti hřídelů s n...

Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso
Když je hygiena v centru pozornosti